Zakelijk

VERGADERLOCATIE & TRAININGSLOCATIE

Poortman is uitermate geschikt als vergaderlocatie en trainingslocatie in de buurt van Meppel en Hoogeveen. Achterin het restaurant bevinden zich twee mooie zalen: de tussenzaal (10-30 personen) en de tuinzaal (30-50 personen). Deze zalen kunnen tevens worden samengevoegd tot één grote zaal voor maximaal 80 personen.

Rust en ruimte

De landelijke ligging in het Reestdal en het prachtige uitzicht zorgen ervoor dat er rust heerst en je tussen alle inspanningen door een mooie wandeling kunt maken. De locatie is makkelijk bereikbaar en is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Dit maakt Poortman een prettige locatie voor externe trainingen en vergaderingen.

Allerlei mogelijkheden

We zorgen voor tafelwater, koffie en thee. Ook een beamer, lunch of afsluitend diner behoren tot de mogelijkheden. We stellen graag een pakket op maat samen voor onze zakelijke gasten.

De Tussenzaal

10 TOT 30 PERSONEN

De Tuinzaal

30 TOT 50 PERSONEN

Quicklunch

DE SNELLE ZAKELIJKE LUNCH

Weinig tijd, maar wel goed lunchen? Reserveer dan een 2-gangen quicklunch inclusief koffie of thee (25 euro) waarbij we rekening houden met uw eetwensen. Binnen een uur kunt u weer op pad.

Wilt u een quicklunch? Geef dit dan aan bij uw reservering.