Live Cooking

Laten we het even hebben over de moeite, tijd en rommel die het kost om thuis voor vrienden of familie te koken… Mis jij het net zo erg als ons dat uiteten nu even geen optie is? Niet getreurd! Op het grote gemis, de tijd, de moeite én de rommel hebben we wat bedacht, namelijk Live Cooking! Onze chef verzorgt niet alleen heerlijke gerechten maar neemt de restaurantbeleving mee naar jou thuis.

De deur uit gaan is helemaal niet meer nodig, want met Live Cooking beleef je een onvergetelijke avond aan je eigen keukentafel! Ter plekke bereidt onze chef de heerlijkste gerechten voor in jouw eigen keuken en word je volledig in de watten gelegd. Het enigste wat jij hoeft te doen is achterover zitten en genieten van de ambachtelijke gerechten onder het genot van heerlijke wijnen! Man, man, man dat klinkt toch als een droom?

Live Cooking bestaat uit een 4-gangen verrassingsmenu met verschillende bijpassende wijnen. Lust je geen vis of heb je een glutenallergie? No need to worry! Uiteraard wordt het menu op jouw wensen samengesteld en wordt er rekening gehouden met allergieën.

Nu horen wij je denken “en de afwas dan?” Maak je geen zorgen want daar heb jij als gastheer of gastvrouw geen omkijken naar! Wij nemen natuurlijk al het keukengerei, servies, bestek en glaswerk mee en zorgen ervoor dat je keuken er aan het einde van de avond nog nooit zo spik en span bij heeft gestaan.

het live cooking arrangement is mogelijk vanaf 4 personen of ten minste een besteding van €300,-

Reserveren

Het 4-gangen Live Cooking verrassingsmenu kost €75,- pp inclusief dranken. Reserveren doe je hier: