Graag stellen we ons even aan u voor!

Wij zijn Joris en Rob, sinds kort de nieuwe eigenaren van Café Restaurant Poortman in Veeningen. Beide geboren en getogen in de regio, hebben we onze sporen in de horeca ruimschoots verdiend. Joris is opgegroeid in het café van zijn vader en heeft van jongs af aan in de horeca gewerkt. Rob is als veertienjarige begonnen in de keuken van het Olde Posthuus in Ruinen en is uiteindelijk via zijn opleiding bij De Groene Lantaarn gekomen, hij is daarna nooit weer weg gegaan.

Samen zijn we gedreven en hebben we een sterke visie voor het restaurant. We streven naar een plek waar iedereen zich welkom voelt, waar we onze gasten bij naam kunnen aanspreken en waar we constant op zoek zijn naar nieuwe manieren om onze gasten te verrassen.

We zijn fanatiek in alles wat we doen, van het serveren van hoogwaardige maaltijden tot het creëren van een warme en gastvrije sfeer. Onze gedrevenheid en passie voor de horeca is wat ons drijft en we kijken ernaar uit om u als onze gast te mogen begroeten in Café Restaurant Poortman.

Het Restaurant

EIGENTIJDS, GEZELLIG, GENIETEN

Café-Restaurant Poortman is al meer dan 100 jaar gelegen langs de toeristische route Ommen-Meppel. Vanuit het restaurant ziet u het ongerepte landschap met de kronkelende Reest en overvliegende ooievaars.

In 2024 hebben we Café-Restaurant Poortman overgenomen en vernieuwd, waarbij het authentieke van het pand bewaard is gebleven. Bij ons hangt een gezellige en eigentijdse sfeer.

U kunt bij ons de lokale keuken verwachten. We maken gebruik van de beste producten en bereidingswijzen. Voor iedere gelegenheid bieden we een invulling op maat. We zorgen voor een verrassend bezoek, voor een toegankelijke prijs.

Wij verwelkomen u graag op de Bloemberg!

Met vriendelijke groet,

Joris Smits & Rob Heeling