Feesten & Partijen

VAN 10 TOT 250 PERSONEN

Café-Restaurant Poortman in Veeningen is bij uitstek geschikt als feestlocatie voor borrels, feesten en bruiloften in de buurt van Meppel en Hoogeveen. Met het restaurant, de tussenzaal en de tuinzaal, die zowel afzonderlijk als gezamenlijk gebruikt kunnen worden, bieden we ruimte aan groepen van 10 tot 250 personen.

Rust en ruimte

Poortman is landelijke gelegen in het Reestdal. De omgeving is prachtig en je kunt er een heerlijke wandeling maken. De locatie is makkelijk bereikbaar en is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Allerlei mogelijkheden

In overleg kunnen we een arrangement samenstellen dat aansluit bij uw wensen. Hierin kunnen we koffie/thee, gebak, dranken, hapjes en natuurlijk ook lunch of diner meenemen.

Omgeving Meppel Hoogeveen

Door onze mooie en goed bereikbare locatie in Veeningen (gelegen in het Reestdal) is Poortman een handige feestlocatie als u gasten verwacht uit Hoogeveen, Meppel, Dedemsvaart, Nieuwleusen, Balkbrug, Zuidwolde, Staphorst of IJhorst.

Bruiloft locatie

OMGEVING MEPPEL HOOGEVEEN

Op zoek naar een unieke bruiloft locatie in de omgeving van Meppel en Hoogeveen om een onvergetelijke bruiloft te vieren? Dan is Café-Restaurant Poortman bij uitstek geschikt. We bieden ruimte aan zowel kleine gezelschappen (vanaf 10 personen) als grotere groepen (tot 250 personen). Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Feestlocatie

OMGEVING MEPPEL HOOGEVEEN

Op zoek naar een unieke feestlocatie om een feest te geven in de omgeving van Meppel en Hoogeveen? Dan is Café-Restaurant Poortman bij uitstek geschikt. We bieden ruimte aan zowel kleine gezelschappen (vanaf 10 personen) als grotere groepen (tot 250 personen). Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Borrel locatie

OMGEVING MEPPEL HOOGEVEEN

Op zoek naar een unieke locatie om een borrel te geven in de omgeving van Meppel en Hoogeveen? Dan is Café-Restaurant Poortman bij uitstek geschikt. We bieden ruimte aan zowel kleine gezelschappen (vanaf 10 personen) als grotere groepen (tot 250 personen). Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!