Genieten van lekker eten en een gezonde leefstijl. Twee zaken die prima bij elkaar passen en die het thema vormen van de lunch die zondag 1 maart bij Restaurant Poortman in Veeningen wordt geserveerd. De invulling van de ochtend en het menu is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Café-Restaurant Poortman en leefstijlcoach Henk-Jan Dolsma van Boemerang Voeding en Leefstijl.

Gezondheid vanuit een positieve beleving

Gezondheid is veel meer dan niet ziek zijn en zou veel meer benaderd moeten worden vanuit een positieve beleving. Lichaamsbeweging, sociale interactie, het gebruiken van alle zintuigen en interessante en inspirerende informatie over leefstijlfactoren en kwaliteit van leven kan hier aan bijdragen. Met de lekkere leefstijl lunch hopen we hier op een unieke manier invulling aan kunnen geven.

Wandelen, eten en leren

De ochtend start om 10.00 uur met een wandeling door het Reestdal. Onderweg vertelt Henk-Jan over de invloed van de omgeving en lichaamsbeweging op gezondheid en halverwege is er een culinaire verrassing. Tijdens de lunch worden er vier gangen geserveerd met tussendoor korte praatjes over de gerechten, de gezondheidswaarde van de gebruikte producten en inspirerende leefstijltips.

De kosten voor de lunch bedragen 60 euro p.p. inclusief bijpassende drankjes.

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren voor de LLLunch op 1 maart. De exacte tijd volgt zsm.

Een moment geduld aub.