Terraskaart

 

Patisserie €5,-

  • Mausie’s appelgebak met slagroom en vanille
  • Monchou ijstaart met slagroom
  • Tiramisu, de Italiaanse klassieker

 

Voor bij een drankje

  • Feuille de Brick met crème van lever en appelcompote €7,50
  • Makreel van Jose Gourmet met toast                              €12,50
  • Oester Ceviche met fris pikante marinade                       €3,- ps
  • Bitterballen met mosterd 8st                                             €6,50
  • Portie Zolderspek van van Broekhuizen (100 gram)         €10,-
  • Calamaris ringen met knoflooksaus                                   €8,50

 

Voorgerechten €15,-  (geserveerd met brood, boter en uiendip)

  • gerookte zalm met mierikswortel, krokante aardappel en bieslook
  • Makreel met paprika, groene kruidendressing en slaharten
  • Pikante tartaar met eidooier, tuinkers en kappertjes
  • Taartje van eendenlever, rauwe champignon en brioche brood (+€2,50)
  • Asperge risotto met lavas en munt (vegetarisch)

 

Soepen €8,50 (geserveerd met brood, boter en uiendip)

  • Kreeftensoep met tomaat en bieslook
  • Aspergesoep met ham en prei (Vegetarisch)

 

Hoofdgerechten (€25,- geserveerd met friet, groente en Hollandse kropsla)

  • Kabeljauw met dille-knoflooksaus, voorjaarsgroenten en krokante aardappel
  • Lamsrug met zachte knoflook, Hollandse saus en dragon
  • Rib eye met paddenstoelen duxelles en Parmezaanse kaas (+€5,-)
  • Gegratineerde gamba’s met limoen, Spaanse peper en Japans broodkruim
  • Spareribs op z’n Javaans
  • Aubergine met citroen en yoghurt (vegetarisch)

Desserts  (€9,50)

  • Basilicum crème met aardbeien en roze peper
  • Panna cotta van Golden Milk, rabarber en sinaasappelijs
  • Doosje Poortman bonbons (5st)